top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMark-Sophie-Feline-Carice

Dag 9 – Sedona Jeep Tour & Slide Rock State Park

Om 8:15 uur zijn we vandaag weer op pad, want we worden om 08:30 uur verwacht voor de Broken Arrow Tour (jeeptour). In de auto maak ik nog snel een broodje voor Mark en Carice. Feline en ik eten een banaan. Ook nemen Fee en ik een pilletje tegen wagenziekte, vanwege de hobbelige onverharde weg.

De jeeptour is gewoon heel erg cool. Met een aangepaste Jeep Wrangler berijden we wegen waarbij ik van tevoren denk dat hij vast een alternatieve route gaat kiezen. Maar nee hoor, dat is niet het geval! Een aantal weggetjes gaan al gauw 40 graden omhoog of omlaag, ongelofelijk!

We zien een aantal mooie rotsen (Mushroom Rock, Chicken Point, Submarine Rock) in combinatie met geweldige uitzichten. Ook Snoopy Rock trouwens, alhoewel ik en Feline wat langer nodig hadden om Snoopy te ontdekken.


Onze chauffeur Jesse maakt wat mooie foto’s van ons en heeft een heel arsenaal aan grappen in petto. De trucs die hij met de jeep uitvoert zijn subliem (en dat alles voor een leuk fooitje na afloop natuurlijk).

Daarna gaan we boodschappen doen, we halen bij Whole Foods Market twee lekkere salades die we buiten meteen opeten. We hebben hier ook WiFi, dus we doen lekker rustig aan. Is ook wel eens fijn!


Vervolgens gaan we naar Slide Rock State Park, een superleuk park met name voor kinderen, waar ondiepe poelen en gladde rotsen een natuurlijke waterglijbaan vormen. Hier vermaken we ons wel een paar uur. Het water is heerlijk fris. Mark en Carice springen van een rots, dolle boel dus allemaal hier.

Rond 5 uur zijn we weer in het hotel, even lekker chillen op bed willen de meiden (en wij ook wel). Morgenochtend kunnen we rustig aan doen, ook even ontbijten in het hotel. Dit waren we vanochtend vergeten, maar hadden we ook niet echt tijd voor gehad.


Sedona is zeer mooi, de sfeer is relaxed en de Amerikanen zijn allemaal erg aardig hier. Toch gaan we morgen weer verder. Op naar het volgende hoogtepunt, de Grand Canyon!




244 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page