top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMark-Sophie-Feline-Carice

Dag 16 - Van Zion naar Las Vegas

Bijgewerkt op: 16 aug. 2018

Als laat ontbijt eet ik voor vertrek nog deel 2 op van mijn vegetarische wrap van gisteravond. Ideaal dat het zo normaal is om je eten mee naar huis te nemen als je het niet op krijgt. Als echte Hollander had ik het anders waarschijnlijk toch opgegeten, maar nu heb ik een superlekker ontbijt.


Het valt ons op dat meeste restaurants wel een kindermenu hebben, maar dat het niet standaard onderdeel van de kaart is en je er ook echt om moet vragen. Toen we er gister naar vroegen kreeg alleen Carice het kindermenu in 1e instantie. Kinderen van 10 jaar (en misschien zelfs al jonger) eten blijkbaar al van de gewone kaart. De gisteren bestelde kinderporties waren perfect qua hoeveelheid. Feline had een tosti kaas met patat, beide vond ze erg lekker. Carice had nu patat met normale kipvingers. Ik had een vegetarische wrap met zoete aardappelpatatjes erbij, heerlijk! Mark had voor een spicey burger gekozen, die lekker was maar in zijn ogen niet spicey (ervaart hij vaak zo). Het is soms niet normaal wat voor porties mensen nog laten liggen op hun bord bij vertrek.


Vanuit het plaatsje Zion rijden we om 10:40 zo weer de woestijn in. We pakken de 1e supermarkt die we tegenkomen, voor het geval we er geen 1 meer tegenkomen voordat we Las Vegas inrijden. Dat hadden we even moeten checken vooraf, want even later passeren we natuurlijk gewoon een Walmart.


Ik kreeg van een jonge jongen wel een compliment over mijn kettinkje (“volgens mij was hij aan het flirten, ik zag het wel”, zei Carice) in deze supermarkt, dus dat maakt een boel goed!


Op een gegeven moment doemt in de verte Las Vegas op. Ook 3 straaljagers vliegen over. Eerst gaan we nog langs een outletcenter aan de noordkant van Vegas. Het heeft sneakers voor Mark (2e paar inderdaad...) en Sophie opgeleverd, een Nike sportbroekje voor Feline, 2 shirts voor Feline en 2 voor Mark. Daarna halen we nog een ijsje voor de meiden, hadden we Carice beloofd die niet gek is van winkelen, en stappen we weer in de auto.


Op naar ons hotel New York New York. We gaan voor een upgrade van onze kamer voor 20 dollar meer per nacht waardoor we uitzicht hebben op de strip (nee Chantal, voor ons geen valet parking).


De rest van de dag gebruiken we om het hotel een beetje te verkennen en te zwemmen. We gaan wat laat pas naar buiten om Las Vegas te verkennen. We willen eten bij de Cheesecake Factory, maar bij aankomst blijkt dat we een uur op een tafel moeten wachten. We laten de meiden kiezen, maar die vinden dat te lang duren. We kiezen voor afhalen, moeten vervolgens nog 20 minuten wachten. Net voordat we kunnen afhalen gaat ook de buzzer af die ik (bewust) nog niet had ingeleverd.


We vragen of we het bestelde eten alsnog aan tafel kunnen opeten, maar dat blijkt lastig te zijn omdat ons eten al ingepakt schijnt te zijn. We laten het er maar bij, moeten echter nog wel ruim 5 minuten wachten tot we dat dan daadwerkelijk krijgen. We krijgen een extra drankje voor de ontstane chaos en zoeken een plekje om het eten op te eten. Overigens 3 maaltijden besteld weer met als gevolg dat ik wat friet, tosti met kaas, rijst met vlees en pasta met gehakt eet:-). Dit omdat ze het alledrie niet op krijgen. Eigenlijk willen we nog de cheesecake proeven, maar ze vermelden hier altijd de hoeveelheid calorieen erbij en dat is een behoorlijke hoeveelheid! Dat maakt dat Mark en ik ‘m liever skippen:-).


We kijken op de terugweg nog even bij het Bellagio fonteinenspektakel (2 nummers, waaronder het toepasselijke “big spender”), gaan daarna terug naar ons hotel want met name Feline en Carice zijn bekaf. Alleen Mark gaat daarna nog even zijn geluk beproeven in het casino.


269 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page